Bel ons vandaag tot 21:00 uur vandaag tot 17:00 uur 030 - 227 0494 Bel ons op maandag vanaf 8:30 uurmorgen vanaf 8:30 uur vandaag vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur of mail info@bedrijfsverlichting.nl

Industrieverlichting

Nieuwe industrieverlichting kopen en daarvoor op zoek naar de beste kwaliteit? Wij combineren de hoge kwaliteit van topmerken met nieuwe LED-armaturen. Voor innovatieve toepassingen in de industrie, waarover we online en telefonisch uitstekend kunnen adviseren. Voor industriële verlichting voor bedrijven, waar u op uiteenlopende manieren gebruik van kunt maken.

Slagvaste LED-armaturen

Zoekt u bijvoorbeeld specifiek naar onze slagvaste LED-armaturen? Ze vormen een goede keuze binnen ons brede assortiment. Goed van kwaliteit en daardoor uitstekend geschikt voor in de industrie.

Wij kunnen u goed adviseren over de mogelijkheden met LED armaturen binnen de industrie. Voor industriële verlichting voor bedrijven, waar u in meerdere situaties gebruik van kunt maken. Op basis van hoogwaardige specificaties en natuurlijk belangrijke weerstand tegen omgevingsfactoren. Om er industrieel gebruik van te kunnen maken, zonder enige zorgen.

Industrieverlichting van topmerken

Uiteraard kunt u zowel voor onze industrieverlichting als voor andere toepassingen rekenen op het gebruik van topmerken. Wij garanderen daarmee de hoge kwaliteit, in combinatie met goede duurzaamheid. U kunt bijvoorbeeld rekenen op merken zoals MacBright en Interlight. Twee bekende namen binnen de industrie, waarmee we een uitstekende relatie hebben opgebouwd. Daardoor kunnen we u scherpe prijzen bieden, voor de industriële verlichting waar u gebruik van wenst te maken.

Net als met de verlichting van Doublelux. Op die manier zorgen we voor de industrieverlichting waar u naar zoekt. Toe te passen op de manier die u voor ogen heeft, desgewenst met ons deskundige advies. Geen zorgen over het gebruik van de verlichting, omdat u daarmee standaard kunt rekenen op zeer hoge kwaliteit.

Bedrijfsverlichting kopen

Nieuwe bedrijfsverlichting kopen en daarvoor op zoek naar industrieverlichting van goede kwaliteit? Wij gaan er voor u mee aan de slag of kunnen u adviseren over de beschikbare mogelijkheden. Online en telefonisch, zodat we goed met u kunnen meedenken.

En zoekt u naast industrieverlichting bijvoorbeeld naar stalverlichting? Ook daarin zijn we gespecialiseerd, waardoor we u met verschillende toepassingen goed van dienst kunnen zijn. We denken met u mee over het gebruik van de beste armaturen en kunnen u bijvoorbeeld begeleiden bij de overstap naar LED. Op die manier kunt u rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl u daar aan de andere kant natuurlijk een scherpe prijs voor betaalt. Meer weten over de mogelijkheden met industriële verlichting voor bedrijven in LED? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Industrieverlichting
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »