LED low bay

LED low bay verlichting kopen? Een goed alternatief voor traditionele verlichting, zoals u die bijvoorbeeld in de showroom of een werkplaats gebruikt. Voorkom dat de verlichting eerst af dient te koelen of moet opwarmen, voordat u die kunt uitschakelen of er juist gebruik van kunt maken. Met low bay in LED is het mogelijk om de verlichting meteen in en uit te schakelen, voor optimaal gebruiksgemak en een laag energieverbruik. 

Low bay verlichting

De low bay verlichting is online voordelig verkrijgbaar, terwijl u uiteraard gebruik kunt maken van onze A-merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan MacBright, in combinatie met Osram LED. Twee uitstekende merken die de handen ineen hebben geslagen, zodat u daar op een voordelige en eenvoudige manier gebruik van kunt maken.

Wij kunnen u goed adviseren over het gebruik van LED low bay verlichting. In de winkel of de showroom, net als in een sporthal waarvoor u zoekt naar nieuwe verlichting. Energiezuinige LED verlichting, die bovendien niet duur hoeft te zijn in aanschaf. U investeert namelijk in de toekomst, dankzij de lange levensduur van de verlichting. Op basis van bijvoorbeeld 23.000 lumen, zodat u de mogelijkheid heeft om een enorme lichtsterkte te creëren zonder dat de verlichting daar veel energie voor nodig heeft.

Op die manier is de low bay verlichting in LED een uitstekend alternatief voor de traditionele verlichting waar u nu nog gebruik van maakt. Zoals u ook kunt overstappen naar LED noodverlichting om energie te besparen en zoals u zelfs gebruik kunt maken van slagvaste LED armaturen in de hoogst mogelijke kwaliteit. 

Low bay LED kopen

Wij helpen u graag een goede keuze te maken voor LED low bay verlichting, op basis van deskundig advies door onze ervaren specialisten. Zij weten waar u op dient te letten en hoe u kiest voor het juiste aantal lumen. Een prettig idee, om de verlichting op een professionele manier vorm te geven. In de showroom, de winkel, een sporthal of op een andere locatie: wij helpen graag met u mee te denken.

U kunt online een offerte aanvragen en een proefbestelling doen. En wilt u eerst meer informatie? Neem online contact met ons op of bel ons op nummer 030 227 0494. 

Lees meer  
1 - 1 van 1 | Producten per pagina
MacBright OKTA B LED 250GC 857 ND RST20i/3 IP65

OKTA B LED 250GC 857 ND RST20i/3 IP65

€536,95

€649,71

1 - 1 van 1 | Producten per pagina

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »