Bedrijfshalverlichting

Bedrijfshalverlichting heeft een grote invloed op de productiviteit en het arbeidsmoraal van uw medewerkers. Wanneer de lichtvoorziening in een bedrijfshal, loods of magazijn niet goed is geregeld, ontstaan er mogelijk onveilige situaties. Wanneer u op zoek bent naar buitenverlichting om uw kantoor of bedrijfspand te verlichten, bekijk dan onze pagina over LED buitenverlichting.

Wij inventariseren graag samen met u welke armaturen en lampen u nodig heeft voor een veilige en productieve werkomgeving. Neem gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij weten alles over het verlichten van productieruimtes en voorzien u van een advies op maat.

Onze klanten waarderen onze scherpe prijzen en snelle levering. U kunt ook gebruik maken van onze installatieservice. Zo weet u zeker dat uw aangekochte LED werkplaats verlichting vakkundig wordt geïnstalleerd.

LED verlichting bedrijfshal

LED verlichting voor uw bedrijfshal

Wij hebben een breed assortiment aan bedrijfshalverlichting. Van slagvaste LED armaturen, high bay LED verlichting tot montagebalken en noodverlichting. Maar ook gevelverlichting, noodverlichting, breedstralers, straatverlichting en meer.

Welke verlichting u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de functie van de bedrijfshal, magazijn of loods.

Voor een ruimte waar kleur en details duidelijk moet kunnen worden onderscheiden zijn, is een ander type lichtbron benodigd dan een ruimte voor opslag van goederen. In de Europese norm NEN 12464-1 kunt u vinden welke verlichtingssterkte bij uw situatie past.  

Zoals u heeft kunnen lezen is het bepalen van de juiste LED verlichting voor uw bedrijfshal zeer specialistisch werk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig lichtadvies. Een andere mogelijkheid die wij u kunnen aanbieden is om de producten van uw interesse met eigen ogen te zien en uit te proberen, alvorens u een aankoop doet. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

LED bedrijfshalverlichting

Bedrijfshalverlichting kopen bij Bedrijfsverlichting.nl

Bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van werkplaatsverlichting. Wij leveren verlichting aan zowel grote als kleine bedrijven. Wanneer u hulp nodig heeft met het installeren van de armaturen en lampen in uw bedrijfshal of magazijn, maak dan gebruik van onze installatieservice. Een vakman zal ervoor zorgen dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

Voordelen van Bedrijfsverlichting.nl

  • Scherpste online prijzen
  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Bedrijfshal verlichting met LED

LED bedrijfshalverlichting kiezen

Het kiezen van de juiste verlichting voor bedrijfshallen is van meerdere factoren afhankelijk. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons op vele manieren bereiken:

Bellen via 030 - 227 0494
Whatsappen via 06 - 50 543 275
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Bedrijfshalverlichting
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »