Bakkerij verlichting

Verlichting in de bakkerij: achterin om het brood te bakken en in de winkel om dat mooi aan te prijzen. We zijn gespecialiseerd in LED-verlichting, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Om het brood op een mooie manier te presenteren en een sfeervolle lunchroom uit te lichten. Of om het werk ’s morgens vroeg met het brood zo aangenaam mogelijk te maken. Met het juiste licht, bijvoorbeeld in de meest productieve kleurtemperatuur. De juiste verlichting draagt bij aan een mooie afwerking en de hoogste productiviteit. Een goede investering, in verlichting voor de bakkerij.

bakkerij verlichting - bakkersverlichting

De bakkerij en de winkel

Goede bakkerij verlichting vraagt om twee onderdelen:

  • Verlichting in de werkplaats
    Verlichting voor in de bakkerij, om de broden te bakken. Met de juiste temperatuur, om zelfs ’s vroeg in de morgen of midden in de nacht te kunnen werken aan de broden voor de dag die zal volgen. Met de juiste kleurtemperatuur, waardoor het aanvoelt als daglicht. Een keuze voor een praktische toepassing, zoals die in de bakkerij uitstekend van pas komt. Uiteraard op basis van LED, zodat u daar bovendien op een heel energiezuinige manier gebruik van kunt maken.
  • De juiste winkelverlichting
    Winkelverlichting voor in de bakkerij of in een lunchroom heeft heel andere eigenschappen. Om de broden en het andere lekkers op een sfeervolle manier te presenteren. Met een meer warmte lichtkleur, die uitnodigt om de producten uit te proberen. Aangenaam voor klanten en voor een mooie uitstraling van zowel de bakkerij als de winkel.

LED verlichting voor bakkerijen

We maken voor de bakkerij verlichting gebruik van LED, net als wanneer u kiest voor een van de andere toepassingen. Dat betekent een energiezuinige keuze, waarmee u voorkomt dat de verlichting teveel kosten met zich meebrengt.

En tegelijkertijd kiest u daarmee voor maximale flexibiliteit in kleurtemperatuur en bijvoorbeeld het type armaturen dat u zoekt. Wij kunnen u daar goed over adviseren, om aan te geven wat er mogelijk is. En wat er goed aansluit bij de doelstellingen die u voor ogen heeft.

Specialisten in verlichting

We zijn ervaren specialisten in verlichting. Voor in de bakkerij en in de werkplaats, net als in magazijnen of specifiek in de winkel. Om de broden en andere producten uit te lichten zoals in een showroom en om tijdens het bakken van de broden haast met daglicht te kunnen werken.

Meer weten over de mogelijkheden voor verlichting in de bakkerij? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Bakkerij verlichting
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »