Retouren

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankopen bij bedrijfsverlichting.nl. Ben je niet tevreden met je aankoop of zoek je toch iets anders? Als consument heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u (of een door u aangewezen derde die niet de vervoerder is) het laatste goed fysiek in bezit krijgt. Na de 14 dagen bedenktijd heeft u 14 dagen om het goed terug te sturen.

 

Artikel beschadigd of verkeerd geleverd?

Indien wij een verkeerd of defect product hebben geleverd is retouren gratis. Als dit het geval is ontvang je een verzendetiket voor PostNL van ons per mail. In alle overige gevallen zijn de kosten voor de verzending voor de klant.

 

Hoe werkt retouren?

U kunt uw retouraanvraag via de mail indienen. Download hier het retourformulier en stuur dit ingevuld naar: [email protected]
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag om tot een oplossing te komen.

Telefoon:  030 - 227 0494
 

Waar moet je op letten?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u (of een door u aangewezen derde die niet de vervoerder is) het laatste goed fysiek in bezit krijgt.
Indien je een product wilt retourneren, zorg er dan voor dat je het product in de originele staat en verpakking naar ons terugstuurt (voor zover dat mogelijk is)
Wij verzoeken u de goederen met zorg te verpakken om beschadigingen te voorkomen
Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn
Bij geassembleerde of speciaal bestelde artikelen gelden afwijkende retourvoorwaarden, neem contact op met onze klantenservice voor deze voorwaarden
Nakoming van deze procedure geen dwingende voorwaarde voor de uitoefening van het herroepingsrecht
 

Terugbetaling

Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourproducten in ons magazijn, ontvang je van ons de betaling terug via de originele betaalmethode.
 

Retouradres

Retourgoederen mogen verzonden worden naar:
 
Bedrijfsverlichting afd. retouren
Ien dalessingel 1J
3543 MD, Utrecht
 

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »