Betalen

U betaalt veilig, snel en vertrouwt via onze betaalprovider Mollie Payments.

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en Bedrijfsverlichting.nl beveiligd. Met behulp van een SSL verbinding worden de transactiegegevens versleuteld over het internet verstuurd. Om via een SSL verbinding te betalen is geen speciale software nodig. 

Betaalmethoden Nederland

Op Bedrijfsverlichting.nl kunt u in Nederland betalen met iDeal, Mastercard, Maestro, Visa, Bankcontact, PayPal, Afterpay en via vooruitbetaling per bank.

iDeal Mastercard Visa

 

Bankoverschrijving

Op Bedrijfsverlichting.nl kunt u betalen doormiddel van vooruitbetaling per bank. U plaatst uw bestelling en kiest voor de betaalmethode bankoverschrijving. U ontvangt van ons de factuur per mail. Wanneer deze is voldaan zetten wij het verzendingsproces in werking en ontvangt u de goederen zo snel mogelijk.

Betalingen kunnen worden voldaan op rekeningnummer IBAN NL17 RABO 0300 0773 00 t.n.v Bedrijfsverlichting.nl, o.v.v. uw bestel -en factuurnummer.

Achteraf betalen via Afterpay

Bij Bedrijfsverlichting.nl kunt u ook kiezen voor de optie achteraf betalen via Afterpay. U betaalt dan pas als de bestelling geleverd is op het afleveradres. Voor meer informatie over betalen via Afterpay kunt u de informatie over achteraf betalen raadplegen.

Betaalmethoden België

Voor klanten in België bieden wij de extra betaalmethode Bancontact / Mister Cash aan. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten bij Bancontact / Mister Cash. U betaalt via de vertrouwelijke en beveiligde omgeving van uw eigen bank en uw betaling wordt direct verwerkt in ons systeem.

ICP leveringen

Voor Belgische bedrijven is het mogelijk om bij Bedrijfsverlichting.nl producten te bestellen zonder hierover Nederlandse BTW te betalen. Wat u hiervoor nodig heeft is een geldig Belgisch BTW nummer, welke u tijdens het afrekenen invult. Wij controleren automatisch uw BTW nummer op geldigheid om u een BTW vrije (ICP) levering te kunnen garanderen.

Transactiekosten

Op Bedrijfsverlichting.nl worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »