Achteraf betalen via Afterpay

Wilt u liever eerst uw bestelling ontvangen en dan pas betalen? Bij Bedrijfsverlichting.nl is dit geen probleem.

 

Bij Bedrijfsverlichting.nl kunt u zonder extra kosten een bestelling tot € 2500,- incl. btw aan producten bestellen en Afterpay biedt u een betalingstermijn van 14 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Achteraf betalen kost niets extra en is erg handig als u bijvoorbeeld uw betaalpas of creditcard niet bij de hand heeft.

Hoe werkt AfterPay?

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen via een andere betaalmethode.

 

Is uw bestelling gelukt? Dan ontvangt u na uw bestelling per mail een betaaloverzicht van Afterpay. Via de mail kunt u gemakkelijk het orderbedrag betalen middels een overschrijving per bank of met de iDeal button in de digitale factuur.

 

Nu ook AfterPay voor bedrijven!

Heeft u een bedrijf en wenst u achteraf te betalen? Dan kan! 
Nieuwe zakelijke klanten kunnen zonder extra kosten een bestelling tot €750,- aan producten bestellen en Afterpay biedt u een betalingstermijn van 30 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Voor bekende zakelijke klanten is het maximum orderbedrag €1000,-. Achteraf betalen kost niets extra en is erg handig als u bijvoorbeeld de betaling wilt laten uitvoeren door de financiele administratie. Daarnaast is het ook mogelijk om direct bij de bestelling de kostenplaats aan te geven.

 

Heeft u nog vragen?

Met vragen over het betaalproces van Afterpay kunt u altijd contact met AfterPay opnemen. Heeft u nog andere vragen dan kunt u altijd even bellen met onze klantenservice.

 

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »