Bel ons vandaag tot 21:00 uur 030 - 227 0494 Bel ons op maandagmorgen vanaf 8:30 uur of mail naar info@bedrijfsverlichting.nl

Demo aanvragen

Demo aanvragen (Kosteloos)

Wij van Bedrijfsverlichting.nl hebben het assortiment met zorg samengesteld en hebben dan ook vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van de producten die wij verkopen. Uit ervaring weten wij dat het voor onze klanten lastig kan zijn om aan de hand van een productafbeelding te bepalen wat het juiste product is voor de desbetreffende situatie en bieden wij u de mogelijkheid om een demo te ontvangen.

Stappenplan 

 1. U kunt uw aanvraag sturen naar info@bedrijfsverlichting.nl met daarin het product dat u wilt ontvangen, het factuur- en verzendadres en eventuele projectinformatie.
 2. U zult van ons een bevestiging krijgen via de mail en indien er nog vragen zijn zullen wij telefonisch contact met u opnemen.
 3. Indien de demo aanvraag is bevestigd ontvangt u een factuur, zodat voor onze administratie duidelijk is waar onze producten zijn.
 4. Wij verzoeken u de factuur via vooruitbetaling te voldoen, waarna wij het product z.s.m. zullen versturen.
 5. Na ontvangst van het product heeft u de mogelijkheid om te ondervinden of deze geschikt is voor de desbetreffende situatie.
 6. U heeft een zichttermijn van 7 werkdagen, waarna wij de demo graag weer retour ontvangen.
 7. Na ontvangst van het retour zullen wij u een credit factuur toesturen en het bedrag binnen enkele werkdagen op uw rekening terugboeken.

Voorwaarden

 • De verzend- en retourkosten zijn voor rekening van Bedrijfsverlichting.nl (uitzonderingen mogelijk, echter zal dit vooraf worden aangegeven). 
 • De demo dient in de orginele, onbeschreven en onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd. 
 • Het standaard zichttermijn bedraagt 7 werkdagen. 
 • Betaling vindt uitsluitend plaats via vooruitbetaling, waarna de goederen z.s.m. worden verzonden.