Lival

De professionele LED verlichting van Lival kopen? Wij zorgen voor een breed assortiment. Bijvoorbeeld met 3-fase railspots en met LED plafonnières. Goed geschikt voor winkels, showrooms en portieken.

Het merk voor professionele LED verlichting werd opgericht in 1945, oorspronkelijk als interieurontwerper. Daar zijn sinds 1981 hoogwaardige armaturen bijgekomen. In 2010 legde het merk de focus op LED en in 2015 werd het de wereldwijd #1 leverancier van LED COB-armaturen voor winkels en andere retailomgevingen.

3-fase railspots en LED plafonnières

U heeft binnen het assortiment bij Lival de keuze uit verschillende soorten LED verlichting. We vertellen u bijvoorbeeld graag meer over de LED 3-fase railspots die er beschikbaar zijn. Uitstekend geschikt in winkels en andere retailomgevingen. En zoekt u naar LED plafonnières? Ook daarmee bent u bij Lival aan het juiste adres.

We kunnen u goed adviseren over de verschillende armaturen die er beschikbaar zijn. Voor een keuze voor de beste kwaliteit, op basis van de mooie geschiedenis van dit familiebedrijf. Met tientallen jaren ervaring, maar nog altijd met de focus op hoogwaardig interieurontwerp voor retail.

Voor winkels, showrooms en portieken

Uiteraard maakt u met de LED verlichting van Lival eenvoudig gebruik van armaturen voor in winkels. Daarnaast kunt u de verlichting goed gebruiken in de showroom en maakt u daarmee een uitstekende keuze in portieken. We kunnen u voorbeelden laten zien van andere toepassingen, om aan te geven hoe u de Lival LED verlichting in een professionele omgeving goed kunt gebruiken.

Op die manier krijgt u een goed beeld bij de 3-fase railspots en LED plafonnières van Lival. Net als van de manier waarop we die voor u kunnen toepassen. Zodat u geen omkijken heeft naar de verlichting, die er ondertussen voor zorgt dat u de gewenste sfeer kunt creëren.

LED verlichting van Lival kopen bij Bedrijfsverlichting.nl

Wilt u de LED verlichting van Lival kopen? Wij zorgen er met het brede assortiment aan armaturen voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Of dat u zich kunt laten adviseren door onze ervaren specialisten. Met goede kennis van Lival, het assortiment en de geschiedenis van dit bijzondere merk. Neem online of telefonisch contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Lival
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »