• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Interlight LED paneel 40W (60x60cm) CRI>90 4000K UGR<22 IP65 incl. driver

Grote aantallen nodig?

Onze beoordelingenBedrijven beoordelen ons met 4,8/5

Onze beoordelingenVeilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk

Onze beoordelingenGratis lichtadvies van onze lichtexperts

Onze beoordelingenTrusted Shops kopersbescherming

Onze beoordelingenTot 7 jaar fabrieksgarantie

LED paneel 40W (60x60cm) CRI>90 4000K UGR<22 IP65 incl. driver

Dit paneel is geschikt voor gebruik in zwembaden of andere vochtige ruimtes. Dankzij de IP-waarde van 65 is het paneel waterdicht. Deze panelen worden standaard geleverd met een niet dimbare IP67 driver van het merk Mean Well. Deze combinatie van een waterdicht armatuur met een waterdichte driver, maakt het mogelijk om het LED paneel toe te passen in vochtige ruimtes.

Als het paneel direct boven een zwembad wordt opgehangen verandert de levensduur en de fabrieksgarantie. De levensduur is dan circa 25.000 uur en de fabrieksgarantie 3 jaar.

LED-paneel 60x60

Dit vierkante 60x60 LED paneel past in de meeste standaard Nederlandse systeemplafonds. Hierdoor zijn deze LED panelen vaak makkelijk te installeren in een systeemplafond. Dankzij de standaardmaat zijn er voor de montage in een systeemplafond geen extra toebehoren nodig. Het installeren is zo makkelijk als plafondplaat eruit en het LED paneel erin. De meeste panelen met deze afmetingen zijn verkrijgbaar in zowel 3000K als 4000K.

LED-paneel 4000K

Dit LED paneel heeft een naturel witte kleurtemperatuur. Deze lichtkleur is goed geschikt voor kantoren en andere werkruimtes. LED panelen van 4000K kunnen de concentratie en efficiëntie van werknemers bevorderen. De heldere kleurtemperatuur komt namelijk goed in de buurt van natuurlijk daglicht.

Inbouw, opbouw en gependeld

Dit LED paneel kan op drie verschillende manieren worden gemonteerd. De meest voorkomende montage is inbouw. In deze situatie is vaak een systeemplafond aanwezig. De LED panelen die volgens de standaard Nederlandse maten zijn ontworpen (60x60cm, 30x120cm, 30x30cm, 60x120cm) kunnen makkelijk worden geïnstalleerd in de meeste systeemplafonds. In dit geval is het een kwestie van de plafondplaat verwijderen en vervangen door een LED-paneel.

Andere montagemogelijkheden zijn opbouw en pendelen. Opbouwmontage is makkelijk realiseerbaar dankzij de hiervoor gemaakte opbouwframes. De opbouwframes worden direct tegen het plafond of een muur gemonteerd en creëren een moderne look. Het installeren van het LED paneel is daarna heel simpel.

Een andere mogelijkheid is het monteren met pendelsets. De LED panelen hangen dan als het ware aan dunne staaldraden aan het plafond. Deze montage wordt vaak gebruikt in ruimtes met hoge plafonds, de panelen kunnen dan gependeld worden tot een maximale lengte van 5 meter.

UGR lager dan 23

De UGR-waarde van dit LED paneel is lager dan 23. Dit maakt het paneel voornamelijk geschikt voor verkeersruimten zoals gangen en trappen, maar ook voor bijvoorbeeld opslagruimten en archieven. Deze waarde is vooral belangrijk voor ruimtes waar lange tijd achter een beeldscherm wordt gewerkt. De juiste UGR-waarde kan last van ogen en vermoeidheid voorkomen. Dit verhoogt de efficiëntie van de gebruikers.

Vervangt Watt 4x18W of 4x14W

LED verlichting is vele malen duurzamer dan TL verlichting. Zo maken de klassieke TL buizen plaats voor duurzame LED chips. Deze chips produceren hetzelfde wattage, maar met een lager elektriciteitsverbruik. Zo vervangen LED panelen met een lager wattage, TL buizen met een hoger wattage. Dit LED paneel heeft een wattage van 40W en vervangt daarmee onderstaande wattages:

Vervangt T5 4x18W   Vervangt T8 4x14W  
Totaal wattage TL-D: 4 x 18W 72W Totaal wattage T5: 4 x 14W 56W
Wattage LED paneel: 1 x 40W 40W Wattage LED paneel: 1 x 40W 40W
Verwachte besparing: 72W - 40W 32W Verwachte besparing: 56W - 40W 16W

Waterdicht (IP65)

Dit paneel is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen water. Met een IP-waarde van 65 is dit paneel waterdicht. Daardoor is het mogelijk om het paneel toe te passen in vochtige en natte ruimtes.

LED panelen

LED panelen zijn een breed toepasbare verlichtingsoplossing. Zo zijn panelen onder andere inzetbaar in algemene ruimtes, maar ook voor specifieke situaties zoals kantoorverlichting en schoolverlichting. Het helpt dan dat er een groot aantal verschillende LED panelen zijn met ieder hun eigen, unieke sterke eigenschappen. Zo zijn LED panelen met een UGR-waarde < 19 geschikt voor kantoorverlichting, terwijl panelen met een hoge CRI-waarde de weergave van belichte objecten levendiger maken. Dit maakt dat er voor elke toepassing een relevant LED paneel is. Ook de installatie is simpel, de meeste LED panelen zijn speciaal gemaakt voor systeemplafonds. Dit komt doordat de panelen zijn ontwikkeld volgens standaardmaten zoals onder andere 60x60 cm, 60x120 cm en 30x120 cm.

Interlight LED panelen kopen bij bedrijfsverlichting.nl

Het Nederlandse merk Interlight is al meer dan 15 jaar aanwezig in de verlichtingsbranche. Dankzij deze jarenlange ervaring is het voor Interlight mogelijk om hun eigen LED panelen te ontwikkelen en produceren. Interlight heeft aantal verschillende series LED panelen ieder met hun eigen unieke en sterke eigenschappen. Het Nederlandse bedrijf innoveert jaarlijks volgens de nieuwste standaarden. Hierdoor kan je energiebesparing en lichtopbrengst volgens de laatste innovaties verwachten van de Interlight LED panelen. Interlight onderscheidt zich door zijn goede prijs kwaliteitsverhouding. De panelen van Interlight zijn daarom altijd een verstandige, duurzame keus.

Lichtadvies van bedrijfsverlichting.nl

Ooit begonnen als alleen een webshop, maar ondertussen uitgegroeid tot een lichtadviesbureau met daarnaast een webwinkel. bedrijfsverlichting.nl is al jarenlang actief in de verlichtingsbranche en heeft meer dan 10.000 bedrijven geadviseerd en geholpen met de overstap naar LED-verlichting. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste verlichtingsoplossing. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze lichtexperts staan voor je klaar!

Specificaties

SKUIL-P595K4CW
Afmetingen LED paneel60x60cm
Kleurtemperatuur4000 Kelvin - Naturel wit
Lichtopbrengst (lumen)3600 lm
Kleurweergave (CRI)CRI 90
Verblindingsgraad (UGR)UGR lager dan 23
Wattage (W)40 W
Driver(s) inclusief
Ja
EAN8719214371500
MerkInterlight
KleurWit
ProductserieWaterdicht
Geschikt voor welke toepassing? Algemene ruimtes, Werkplaatsen, Fijne industrie, Zwembaden, Vochtige ruimtes
Levensduur50000 h
Fabrieksgarantie5 jaar
Lumen Watt verhouding (lm/W)90
DimbaarheidNee, niet dimbaar
BedieningLichtschakelaar
Voltage (V)230V
FittingGeïntegreerde LED
IP-waardeIP65 (waterdicht)
VormVierkant
MontageInbouw/Opbouw/Gependeld
MaterialenKunststof
Lengte596.5 mm
Breedte596.5 mm
Hoogte15 mm
Bekabeling inbegrepenNee, geen kabel aan product
NoodunitOp aanvraag
Vandaalbestendigheid (IK-waarde)IK02
Powerfactor (PF)0.9500
Op voorraad
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.