• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Interlight LED Orion Paneel 28W (1195x295x10mm) CRI>80 3.000K UGR<16

Grote aantallen nodig?

Onze beoordelingenBedrijven beoordelen ons met 4,8/5

Onze beoordelingenVeilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk

Onze beoordelingenGratis lichtadvies van onze lichtexperts

Onze beoordelingenTrusted Shops kopersbescherming

Onze beoordelingenTot 7 jaar fabrieksgarantie

Interlight LED Orion panelen

De Orion panelen zijn een prachtige oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. De maatvoering, kleur en aansturing kan op (project)wens gekozen worden. Het Orion paneel is zo vormgegeven dat het licht slim gedistribueerd wordt. Het licht gaat direct naar beneden, de werkplek. Dit heeft twee grote voordelen: je hebt minder energie nodig om dezelfde lichthoeveelheid op de juiste plek te krijgen én het geeft veel meer rust in het plafond! Je ervaart wel het licht, maar niet het armatuur.

Ieder paneel wordt voorzien van twee of meer modules. De bouwvorm van de reflector leidt tot een zeer lage verblindingsfactor (UGR) en daarmee is het armatuur geschikt voor verlichting boven werkplekken. En met een efficiency van meer dan 125 lumen per Watt, ook nog eens erg zuinig. De modules zijn leverbaar in wit of zwart en in de lichtkleuren 3.000K en 4.000K.

De panelen in de maten 60x60 cm en 120x30 cm passen in een standaard (systeem)plafond. Maar buiten deze standaardmaten, zijn alle denkbare maatvoeringen leverbaar, bijvoorbeeld ook voor panelen in een bandrasterplafond. De panelen zijn standaard zwart (RAL 9005) of wit (RAL 9010) maar kan vanaf een grotere afname in ieder gewenste RAL kleur besteld worden. De Orion panelen kunnen worden geleverd met een aan/uit driver of 1-10 Volt dimbare driver. Maar ook als gekozen wordt voor DALI lichtbesturing, zijn er meerdere types Interlight DALI drivers beschikbaar voor dit paneel.

We hebben geassembleerde en niet geassembleerde Orion panelen in ons assortiment. De artikelen welke je online vindt (eindigend op -A) zijn geassembleerd, wat inhoudt dat deze panelen bij ons in elkaar worden gezet. Dit zorgt voor een kortere installatietijd. Er is ook de optie om de panelen niet geassembleerd geleverd te krijgen. Wij leveren de modules, platen en drivers dan los aan en de panelen dienen zelf samengesteld te worden. Voor meer informatie hierover en de prijs hiervan, kan er contact met ons opgenomen worden.

De panelen zijn ook leverbaar als Thinq variant. Hiermee heb je een volledig draadloos en onbeperkt schaalbaar lichtcontrolesysteem in handen. Configureer sensoren, drivers en armaturen draadloos vanuit de gratis Thinq app. Orion panelen kunnen worden uitgerust met een compacte, ingebouwde Thinq sensor of aangestuurd worden door middel van een Thinq stand-alone sensor. Op deze manier beheer je bijvoorbeeld aanwezigheid, daglichtcompensatie of het groeperen van armaturen. De sensoren en armaturen kunnen vervolgens ook dienen als aansturing van airco, verwarming of ventilatie. Neem voor meer informatie over het Thinq systeem contact met ons op.

Interlight LED Orion panelen kopen bij bedrijfsverlichting.nl

bedrijfsverlichting.nl is de officiële reseller van het merk Interlight. Dit Nederlandse merk is al meer dan 15 jaar aanwezig in de verlichtingsbranche. Deze jarenlange ervaring wordt gebruikt om armaturen in eigen beheer te ontwerpen en exclusief te produceren. Hierdoor heeft Interlight een uniek productassortiment. Het assortiment omvat onder andere LED railverlichting, LED railspots, LED railpanelen, LED panelen en LED downlights.

Interlight producten worden jaarlijks ontworpen volgens de laatste innovaties. Hierdoor kan je van Interlight verwachten dat zij de nieuwste LED technieken toepassen in hun producten. Het eindresultaat is energiebesparing en lichtopbrengst volgens de laatste vernieuwingen.

Lichtadvies van bedrijfsverlichting.nl

Ooit begonnen als alleen een webshop, maar ondertussen uitgegroeid tot een lichtadviesbureau met daarnaast een webwinkel. bedrijfsverlichting.nl is al jarenlang actief in de verlichtingsbranche en heeft meer dan 10.000 bedrijven geadviseerd en geholpen met de overstap naar LED-verlichting. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste verlichtingsoplossing. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze lichtexperts staan voor je klaar!

Specificaties

SKUIL-P195K3O
Afmetingen LED paneel30x120cm
Kleurtemperatuur3000 Kelvin - Warm wit
Lichtopbrengst (lumen)3500 lm
Kleurweergave (CRI)CRI 80
Verblindingsgraad (UGR)UGR lager dan 16
Wattage (W)28 W
Driver(s) inclusief
Nee
EAN8719214374648
MerkInterlight
KleurWit
ProductserieOrion
Fabrieksgarantie5 jaar
Lumen Watt verhouding (lm/W)125
DimbaarheidAfhankelijk van de toegepaste driver
BedieningLichtschakelaar
Voltage (V)230V
FittingGeïntegreerde LED
IP-waardeIP20 (stofdicht)
VormRechthoek
MontageInbouw/Opbouw
MaterialenStaal
Lengte1195 mm
Breedte295 mm
Hoogte30 mm
Bekabeling inbegrepenNee, geen kabel aan product
Op voorraad
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.