• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Interlight Active Sky LED paneel (120x120cm) 6500K Wolken en bomen

Grote aantallen nodig?

Onze beoordelingenBedrijven beoordelen ons met 4,8/5

Onze beoordelingenVeilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk

Onze beoordelingenGratis lichtadvies van onze lichtexperts

Onze beoordelingenTrusted Shops kopersbescherming

Onze beoordelingenTot 7 jaar fabrieksgarantie

Interlight  Active Sky LED paneel (120x120cm) 6500K Wolken en bomen

Met de Active Sky LED panelen haal je buiten naar binnen. Waan je op een tropisch strand, onder een prachtige wolkenlucht of in het bos, het kan! De panelen zijn maar liefst 120x120cm groot, voor een rustig en ruimtelijk effect. De panelen worden compleet geleverd, je hoeft dus zelf niet te rommelen met plakfolie. Ideaal voor plaatsen waar weinig daglicht is, maar ook een mooie eyecatcher voor kantoor, ziekenhuis, school of kinderopvang.

LED-paneel 120x120

Om de afbeelding duidelijk weer te geven, wordt voor dit type LED panelen een grote maat aangehouden. De LED panelen hebben een afmeting van 120x120cm, dit maakt de panelen groter dan de standaard LED panelen. Hierdoor is de afbeelding goed zichtbaar.

LED-paneel 6500K

Door de kleurtemperatuur van 6500K wordt de afbeelding duidelijk weergegeven. Dit is namelijk een zeer heldere en koele lichtkleur. Dit is nodig om het design optimaal af te beelden.

Inbouw in systeemplafond

Dit LED paneel wordt ingebouwd in het systeemplafond. In dit geval vervangt het paneel vier 60x60cm systeemplafondpanelen. Het paneel wordt compleet geleverd. Zo is het niet nodig om zelf de afbeelding te plakken, maar kan er direct begonnen worden met de installatie. Dit maakt het installeren van het LED paneel simpel en snel.

LED panelen

LED panelen zijn een breed toepasbare verlichtingsoplossing. Zo zijn panelen onder andere inzetbaar in algemene ruimtes, maar ook voor specifieke situaties zoals kantoorverlichting en schoolverlichting. Het helpt dan dat er een groot aantal verschillende LED panelen zijn met ieder hun eigen, unieke sterke eigenschappen. Zo zijn LED panelen met een UGR-waarde < 19 geschikt voor kantoorverlichting, terwijl panelen met een hoge CRI-waarde de weergave van belichte objecten levendiger maken. Dit maakt dat er voor elke toepassing een relevant LED paneel is. Ook de installatie is simpel, de meeste LED panelen zijn speciaal gemaakt voor systeemplafonds. Dit komt doordat de panelen zijn ontwikkeld volgens standaardmaten zoals onder andere 60x60 cm, 60x120 cm en 30x120 cm.

Interlight LED panelen kopen bij bedrijfsverlichting.nl

Het Nederlandse merk Interlight is al meer dan 15 jaar aanwezig in de verlichtingsbranche. Dankzij deze jarenlange ervaring is het voor Interlight mogelijk om hun eigen LED panelen te ontwikkelen en produceren. Interlight heeft aantal verschillende series LED panelen ieder met hun eigen unieke en sterke eigenschappen. Het Nederlandse bedrijf innoveert jaarlijks volgens de nieuwste standaarden. Hierdoor kan je energiebesparing en lichtopbrengst volgens de laatste innovaties verwachten van de Interlight LED panelen. Interlight onderscheidt zich door zijn goede prijs kwaliteitsverhouding. De panelen van Interlight zijn daarom altijd een verstandige, duurzame keus.

Lichtadvies van bedrijfsverlichting.nl

Ooit begonnen als alleen een webshop, maar ondertussen uitgegroeid tot een lichtadviesbureau met daarnaast een webwinkel. bedrijfsverlichting.nl is al jarenlang actief in de verlichtingsbranche en heeft meer dan 10.000 bedrijven geadviseerd en geholpen met de overstap naar LED-verlichting. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste verlichtingsoplossing. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze lichtexperts staan voor je klaar!

Specificaties

SKUIL-SKY02
Afmetingen LED paneel120x120cm
Kleurtemperatuur6500 Kelvin - Daglicht
Lichtopbrengst (lumen)3200 lm
Wattage (W)30 W
Driver(s) inclusief
Ja
EAN8719214378233
MerkInterlight
KleurWit
ProductserieActive Sky
Geschikt voor welke toepassing? Winkels, Verkeersruimten (gangen, hallen etc.), Wachtruimtes, Ontvangstruimtes
Levensduur50000 h
Fabrieksgarantie5 jaar
Lumen Watt verhouding (lm/W)106
DimbaarheidNee, niet dimbaar
BedieningLichtschakelaar
Voltage (V)230V
FittingGeïntegreerde LED
IP-waardeIP20 (stofdicht)
VormVierkant
MontageInbouw/Opbouw/Gependeld
MaterialenKunststof
Lengte1200 mm
Breedte1200 mm
Hoogte100 mm
Bekabeling inbegrepenNee, geen kabel aan product
Noodunit
Nee
Vandaalbestendigheid (IK-waarde)IK02
Powerfactor (PF)0.9000
Op voorraad
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.