• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Design for the people Stay LED wandlamp 14,5W 2700K Touch dimmer Grijs

Grote aantallen nodig?

Onze beoordelingenBedrijven beoordelen ons met 4,8/5

Onze beoordelingenVeilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk

Onze beoordelingenGratis lichtadvies van onze lichtexperts

Onze beoordelingenTrusted Shops kopersbescherming

Onze beoordelingenTot 7 jaar fabrieksgarantie

Design for the People Stay

Maak kennis met de Stay bedlamp, een moderne maar tijdloze toevoeging aan jouw slaapkamer. Met zijn strakke en stijlvolle ontwerp is deze lamp de perfecte manier om je interieur te verbeteren en tegelijkertijd praktisch licht te bieden. De Stay heeft een verstelbare lampenkap, zodat je het licht precies daarheen kunt richten waar je het nodig hebt. Of je nu in bed leest of gewoon wat extra licht nodig hebt voor je avondroutine, dit bedlampje heeft het allemaal. Met de touch on/off en dimming functie kun je gemakkelijk het licht aan- en uitzetten en de helderheid aanpassen naar jouw wensen. Bovendien heeft het een ingebouwde dimbare lichtbron die warm wit licht uitstraalt met een kleurtemperatuur van 2700K en een helderheid van 700 lumen. De Stay is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een IP20-classificatie, waardoor het geschikt is voor binnengebruik. Het tafeltje kan tot 500 gram dragen en de lamp heeft een 5-jarige LED-garantie. Met zijn bekroonde ontwerp is de Stay bedlamp de perfecte aanvulling op elke moderne slaapkamer.

Design for the People Stay kopen bij bedrijfsverlichting.nl

Design for the People is een Deens merk dat in 2015 is opgericht en inmiddels meerdere designprijzen heeft gewonnen. De producten zijn ontworpen door Deense ontwerpers en hebben als doel om esthetiek, eenvoud en functionaliteit te combineren met goede kwaliteit licht en duurzame materialen. Het resultaat is betaalbaar design dat ons leven en onze omgeving verrijkt met een comfortabel gevoel en sfeer. Elk jaar biedt de collectie zowel opvallende hanglampen als makkelijk te plaatsen producten die zowel eigentijds als geworteld zijn in de Deense designtraditie. Design for the People streeft ernaar om tijdloze verlichting te creëren die met de jaren alleen maar meer waarde krijgt. De nieuwste innovaties en inspiraties worden toegepast in de ontwerpen, waardoor er een perfecte balans ontstaat tussen traditie en technologie. Alle producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, als tijdloze stukken die je jarenlang zult koesteren.

Lichtadvies van bedrijfsverlichting.nl

Ooit begonnen als alleen een webshop, maar ondertussen uitgegroeid tot een lichtadviesbureau met daarnaast een webwinkel. bedrijfsverlichting.nl is al jarenlang actief in de verlichtingsbranche en heeft meer dan 10.000 bedrijven geadviseerd en geholpen met de overstap naar LED-verlichting. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste verlichtingsoplossing. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze lichtexperts staan voor je klaar!

Specificaties

SKU48171010
MerkDesign for the people
KleurGrijs
FittingGeïntegreerde LED
Kleurtemperatuur2700 Kelvin - Extra warm wit
Dimbaar
Ja
DimtechniekMet een knop op het armatuur
Fabrieksgarantie5 jaar
BedieningTouch dimmer - op het product
RichtbaarNiet richtbaar
EAN5701581455085
Levensduur20000 h
Wattage (W)14.5 W
Lichtopbrengst (lumen)700 lm
Lumen Watt verhouding (lm/W)49
Kleurweergave (CRI)CRI 80
Voltage (V)230V
Aantal lichtbronnen1 stuks (geïntegreerd)
Graden100 °
SensorZonder sensor
IP-waardeIP20 (stofdicht)
VormOverig
MontageOpbouw
MaterialenKunststof
Bekabeling inbegrepenJa, kabel aan product
Kabellengte180 cm
Breedte220 mm
Hoogte445 mm
Diameter145 mm
Op voorraad
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.