Zemper

Zemper staat bekend om z’n LED noodverlichting. Een veilige, milieuvriendelijke en bovendien duurzame keuze. Drie belangrijke elementen, die elkaar uitstekend aanvullen als u zoekt naar professionele verlichtingsoplossingen.

Altijd gebaseerd op LED, tot wel 80% efficiënter dan andere lichtbronnen. Bovendien maakt u een ecologische en milieuvriendelijke keuze, terwijl de LED noodverlichting optimaal bijdraagt aan de veiligheid. Belangrijke argumenten voor uw projectverlichting. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij Zemper, net als vanuit een breed assortiment met andere geschikte merken.

Ecologisch en milieuvriendelijk

Zemper hecht veel waarde aan ecologische en milieuvriendelijke bedrijfsverlichting. Twee elementen die goed tot uiting komen in de LED noodverlichting waar u gebruik van kunt maken. Dat betekent dat de armaturen voldoen aan de criteria voor minimaal verbruik, om de behoefte aan energie tot een minimum te beperken.

Daarnaast maakt het merk standaard gebruik van milieuvriendelijke materialen, die zo min mogelijk schadelijk zijn voor het milieu. Dat zijn wat Zemper betreft ecologische en milieuvriendelijke keuzes, om daar veel waarde aan te kunnen hechten met de LED noodverlichting voor professionele toepassingen.

Efficiënte LED noodverlichting

Tegelijkertijd hecht Zemper veel waarde aan de efficiëntie van de verlichting. Op die manier kunt u er zuinig gebruik van maken, terwijl de verlichting goed zichtbaar is en u daar op ieder gewenst moment op kunt vertrouwen. Het betekent een aanzienlijke afname van het verbruik, zonder dat de veiligheid daar op enige manier onder te lijden heeft.

De kwaliteit van de verlichting is van topniveau, om daar zakelijk en voor professionele toepassingen gebruik van te maken. Zemper is gespecialiseerd in LED noodverlichting en biedt op dat gebied een interessant assortiment. Het gaat bijvoorbeeld om de bekende bordjes voor de noodverlichting die u kunt bevestigen, met daarin natuurlijk de verlichting. Net als om toepassingen om die goed aan te kunnen sluiten en te kunnen garanderen dat er altijd stroom beschikbaar is. Belangrijk, omdat u er op die manier voor kunt zorgen dat u netjes voldoet aan de richtlijnen op het gebied van veiligheid.

Zemper LED noodverlichting kopen

Wilt u Zemper LED noodverlichting kopen en zoekt u daarvoor een specialist die met u mee kan denken? Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de zakelijke en professionele oplossingen. Met Zemper, net als met de andere merken die we u kunnen leveren. Neem contact met ons op, dan denken we graag met u mee en kunnen we u meer vertellen over de toepassingen en mogelijkheden.

Toon meer  
 
1 - 5 van 5 | Producten per pagina
Zemper Spazio-ON LSN LED 240 Lumen nood-nood/continu + Autotest

Spazio-ON LSN LED 240 Lumen nood-nood/continu + Autotest

€126,95

€153,61

Zemper Spazio LSO LED 200 Lumen nood-nood/continu Autonomie 1 uur. IP40

Spazio LSO LED 200 Lumen nood-nood/continu Autonomie 1 uur. IP40

€97,95

€118,52

Zemper KONS Wall / Ceiling LED nood/continu + Autotest. Autonomie 1 uur. IP42

KONS Wall / Ceiling LED nood/continu + Autotest. Autonomie 1 uur. IP42

€80,95

€97,95

Zemper Harena Wall / Ceiling LED nood/continu + Autotest. Autonomie 1 uur. IP42

Harena Wall / Ceiling LED nood/continu + Autotest. Autonomie 1 uur. IP42

€84,95

€102,79

Zemper Spazio LSQ LED 200 Lumen nood-nood/continu Autonomie 1 uur. IP40

Spazio LSQ LED 200 Lumen nood-nood/continu Autonomie 1 uur. IP40

€97,95

€118,52

1 - 5 van 5 | Producten per pagina

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »