RAAT

RAAT bedrijfsverlichting kopen? De LED pendelarmaturen en inbouwspots zijn van zeer hoge kwaliteit. Volledig milieuvriendelijk en uitstekend geschikt in diverse zakelijke en professionele toepassingen. Het merk exporteert de producten niet voor niets naar 150 bedrijven in meer dan 60 verschillende landen.

Wij adviseren u graag over de LED bedrijfsverlichting van RAAT, zodat u daar op een professionele manier gebruik van kunt maken. We hebben veel ervaring met dit merk en zorgen er met een gevarieerd assortiment voor dat u daar in uw project goed mee uit de voeten kunt.

Export naar 150 bedrijven in 60 landen

RAAT pioniert op de markt voor bedrijfsverlichting, met de milieuvriendelijke LED armaturen. Het gaat om pendelarmaturen en inbouwspots, die beschikbaar zijn in meer dan 60 landen. Dat alleen al geeft goed aan hoe het merk het ook buiten Nederland zoekt en de wereld probeert te veranderen.

Met name het milieuvriendelijke karakter is belangrijk voor het merk. Dat staat aan de basis van de productie en het verkoopsucces in zowel Europa als daar buiten. Alle activiteiten, producten en diensten worden gekozen op basis van de impact op het milieu, om daarmee verstandige en duurzame keuzes te maken.

Hoge kwaliteit professionele LED verlichting

Tegelijkertijd kunt u rekenen op hoge kwaliteit professionele LED verlichting, om daar zakelijk gebruik van te kunnen maken. Met de LED pendelarmaturen en met de LED inbouwspots. Twee belangrijke categorieën, die diverse toepassingen kennen binnen het bedrijfsleven.

Op zoek naar projectverlichting en wilt u zich graag laten adviseren over deze producten? Onze specialisten kunnen u er meer over vertellen, uiteraard op basis van uw specifieke wensen. Daarmee zorgen we ervoor dat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden, net als van het duurzame karakter van de verlichting. Dankzij de energiezuinige werking en op basis van de lange levensduur daarvan.

RAAT bedrijfsverlichting kopen

RAAT bedrijfsverlichting kopen of benieuwd naar de mogelijkheden van de diverse armaturen? Neem daarvoor contact met ons op. Net als wanneer u meer wilt weten over de andere merken die we kunnen leveren.

We adviseren u graag voor de complete projectverlichting, zodat goed duidelijk wordt welke armaturen het best geschikt zijn voor de oplossingen die u zoekt. Dat doen we vanuit uitgebreide ervaring met zakelijke en professionele verlichtingstoepassingen. Wij zijn uw specialist in bedrijfsverlichting, zowel met de LED armaturen van RAAT als de andere merken die we kunnen leveren. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Toon meer  
1 - 3 van 3 | Producten per pagina
Samen te stellen
? Dit product is verkrijgbaar in meerdere varianten. Op de productpagina kunt u het product volledig naar wens samenstellen.
RAAT LED pendelarmatuur | Philips Inside | The Bryan Pendant LED supreme

LED pendelarmatuur | Philips Inside | The Bryan Pendant LED supreme

Vanaf €180,95

Vanaf €218,95

Samen te stellen
? Dit product is verkrijgbaar in meerdere varianten. Op de productpagina kunt u het product volledig naar wens samenstellen.
RAAT LED pendelarmatuur | Philips of Osram lichtbron | The Desire pendant

LED pendelarmatuur | Philips of Osram lichtbron | The Desire pendant

Vanaf €133,95

Vanaf €162,08

RAAT Downlight | Osram Dulux DE 2*13W | The Harrier small

Downlight | Osram Dulux DE 2*13W | The Harrier small

Vanaf €42,95

Vanaf €51,97

1 - 3 van 3 | Producten per pagina

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »