ELT

ELT bedrijfsverlichting kopen? Bekijk onze LED trafo’s van dit bedrijf uit Veghel. Een Nederlands merk, dat al in 2007 van start ging en sindsdien doorlopende groei heeft weten te realiseren. Niet door alleen materialen door te schuiven, maar door die ook een belangrijke meerwaarde te geven.

Op die manier voegt het merk veel waarde toe, die bijdraagt aan het succes. Het resultaat zijn bijvoorbeeld de LED trafo’s van ELT bij ons in het assortiment. Die we kunnen integreren in een verlichtingsplan voor uw project of waarmee we aangeven hoe u daar optimaal gebruik van kunt maken in de situatie waar u mee te maken heeft.

Continue groei sinds 2007

ELT heeft in de loop der jaren bewezen dat het belangrijke waarde toevoegt. Op die manier is er sinds 2007 structureel groei gerealiseerd. Een knappe prestatie, in een markt die zich steeds opnieuw uitvindt en waar de veranderingen elkaar snel opvolgen.

Ondertussen blijft ELT de ambitie houden om verder te groeien en meer te doen dan alleen het doorschuiven van de materialen. De trafo’s op basis van LED zijn goed geschikt voor professionele toepassingen. Dat is de reden dat we ze graag adviseren en u online een keuze kunt maken uit de verschillende modellen.

LED trafo’s: professionele bedrijfsverlichting

U heeft de keuze uit diverse ELT LED trafo’s. Zoekt u naar modellen in 15W, 20W of met meer vermogen? Dankzij trafo’s voor 30W, 50W en 75W kunt u daar alle kanten mee op. Altijd op basis van IP20 en 24V, zodat u daar in de professionele omgeving goed gebruik van kunt maken.

Stel ons uw vragen over de LED trafo’s van ELT en de manier waarop u daar gebruik van kunt maken binnen de bedrijfsverlichting. We leggen het u graag uit. Of helpen u een dimbare oplossing te realiseren, aangezien u deze modellen helaas niet kunt dimmen. Op die manier denken we graag met u mee.

ELT LED trafo kopen

ELT LED trafo’s kopen en daarvoor op zoek naar een specialist op het professionele vlak? Bekijk ons aanbod van ELT en de andere merken, zodat u daar op uw gemak een goede keuze uit kunt maken.

De ideale keuze voor uw professionele verlichting. Op kantoor, in de winkel, in de bedrijfshal of voor een ander project. Wij denken graag met u mee, neem contact met ons op.

Toon meer  
 
1 - 0 van 0 | Producten per pagina
Geen producten gevonden...
1 - 0 van 0 | Producten per pagina

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »