Verhaal van een klant: JoeMerino.com

  • Geplaatst op
  • Door Kelly Bakker
Verhaal van een klant: JoeMerino.com

Verhaal van een klant: JoeMerino.com

"De belichting van onze truien is van groot belang" 

 

JoeMerino.com (Joe) is een bijzonder merk. Het verkoopt mannentruien, vesten en shirts gemaakt van wol van hoge kwaliteit. De truien zijn er in tientallen verschillen kleuren, die allemaal overzichtelijk naast elkaar hangen in hun winkels in onder andere Amsterdam en Düsseldorf. Bedrijfsverlichting.nl verzorgde in deze winkels het lichtplan.

 

“Bij Joe Merino verkopen we Merino wollen truien en t-shirts voor mannen: 10 stijlen, in meer dan 60 verschillende kleuren”, aldus Marco Vreugdenhil van JoeMerino.com. “De presentatie – en daarmee dus ook de belichting - van de truien in de winkel is van het allergrootste belang. We hadden behoefte aan mooie egale, crispy belichting en een natuurlijke weergave van de kleuren. Bedrijfsverlichting.nl heeft ons daar uitstekend bij geholpen. We kwamen erachter dat er veel verschil zit in lampensoorten. In eerste instantie gingen we op zoek naar meer van de lampen die we al hadden, maar Riley van Bedrijfsverlichting.nl kwam met een ander voorstel. Hij adviseerde een merk waarmee een beter resultaat konden behalen tegen een schappelijkere prijs. Hij stuurde ons testexemplaren in verschillende lichttemperaturen zodat we zelf konden kijken wat het beste resultaat gaf. Zo kwamen we tot een heel mooi resultaat waar we tot op de dag van vandaag blij mee zijn!”

 

Marco en zijn collega’s bij Joe Merino zijn zeer te spreken over de samenwerking met Bedrijfsverlichting.nl. “Wat vanaf het begin af aan opviel, is dat het altijd mogelijk is om snel te schakelen. Riley komt snel met voorstellen en reageert adequaat op onze vragen. En als het erom spant zijn ze ook in staat om snel te leveren en mee te denken om de snelheid waar te maken. Voor de opening van onze winkel in Düsseldorf bleken we meer verlichting nodig te hebben dan we dachten. Riley heeft wat geschoven in zijn agenda en leverde snel aan. Het is een heel prettig idee dat je alles zo persoonlijk kunt regelen.”

 

Elke winkel vraagt om een andere soort verlichting. Het is afhankelijk van het product dat je verkoopt, de inrichting en oppervlakte van de winkel en het effect dat je met de verlichting wilt bereiken. Bedrijfsverlichting.nl denkt graag met je mee over een geschikt lichtplan. Neem gerust contact met ons op! 

 

Over Joe Merino

Joe ontwikkelt al sinds 2011 het perfecte basics merinowol-assortiment voor de man die gelooft in stijlvolle eenvoud. Daarbij blijven we altijd trouw aan onze uitgangpunten: verfijnd, luxe, kwalitatief, duurzaam en met een ruime keuze in kleuren voor de best mogelijke prijs. We hanteren daarbij ook de voorwaarde dat alles van Joe wasbaar moet zijn in de wasmachine. Vanwege het gemak. Joe Merino heeft inmiddels drie winkels, in Amsterdam, Antwerpen en Düsseldorf.

www.joemerino.com

 

[powr-form-builder id="f7559a5d_1569993252"]

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »