• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
UGG Pop-up store

UGG Pop-up store

Het merk UGG is opgericht in 1978. Ondanks dat de wereldberoemde "sheepskin" schoen pas in het begin van de 21e eeuw naamsbekendheid begon te krijgen, werd deze al jaren gedragen door mensen in Zuid-Californië. De relaxende levenstijl van de mensen sloot perfect aan op de schoen, welke aan de binnenzijde compleet met schapenwol is uitgevoerd. Waar de traditionele UGG schoen voorheen alleen na het surfen en in wintersport gebieden gedragen, is deze al snel opgepikt door de rest van de wereld. Inmiddels is UGG niet meer weg te denken uit het winkelbeeld en worden de schoenen van het merk wereldwijd verkocht.

De Pop-up store van UGG die wij met trots van verlichting hebben voorzien, is er niet zomaar één. Deze ligt namelijk in het wereldberoemde Beaugrenelle, één van de mooiste winkelcentra in Parijs. Gelegen aan de Seine trekt dit winkelcentrum jaarlijks miljoenen bezoekers, waardoor een goede productpresentatie van uiterst belang is.

bedrijfsverlichting.nl heeft doormiddel van de "LED-op-maatservice" de meubels compleet verlichting met LED-strips van het merk Berla. De klant heeft voor een naturel witte (4000K) kleuremperatuur gekozen met een kleurechtheid (CRI) van 90-100, waardoor zowel de Pop-up store als de tentoongestelde producten een frisse uitstraling hebben gekregen. De hoge kleurechtheid is werkelijk uniek in de markt.

De LED-op-maatservice biedt onze klanten de mogelijkheid om LED-strips als een plug-and-play set te bestellen, waarbij alle onderdelen professioneel voorgesoldeerd worden op onze assemblagelijn. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd en bespaart u montagetijd. Benieuwd?

Pop-up store van UGG in het in Parijs gevestigde winkelcentrum Beaugrenelle. Bekijk het eindresultaat van deze fantastische referentie op onze projectpagina.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Delen

Gerelateerde posts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.