UGG Pop-up store

  • Geplaatst op
  • Door Mathijs Schnell
UGG Pop-up store

Pop-up store van UGG in het in Parijs gevestigde winkelcentrum Beaugrenelle.

Het merk UGG is opgericht in 1978. Ondanks dat de wereldberoemde "sheepskin" schoen pas in het begin van de 21e eeuw naamsbekendheid begon te krijgen, werd deze al jaren gedragen door mensen in Zuid-Californië. De relaxende levenstijl van de mensen sloot perfect aan op de schoen, welke aan de binnenzijde compleet met schapenwol is uitgevoerd. Waar de traditionele UGG schoen voorheen alleen na het surfen en in wintersport gebieden gedragen, is deze al snel opgepikt door de rest van de wereld. Inmiddels is UGG niet meer weg te denken uit het winkelbeeld en worden de schoenen van het merk wereldwijd verkocht.

De Pop-up store van UGG die wij met trots van verlichting hebben voorzien, is er niet zomaar één. Deze ligt namelijk in het wereldberoemde Beaugrenelle, één van de mooiste winkelcentra in Parijs. Gelegen aan de Seine trekt dit winkelcentrum jaarlijks miljoenen bezoekers, waardoor een goede productpresentatie van uiterst belang is. 

Bedrijfsverlichting.nl heeft doormiddel van de "LED-op-maatservice" de meubels compleet verlichting met LED strips van het merk Berla. De klant heeft voor een naturel witte (4000K) kleuremperatuur gekozen met een kleurechtheid (CRI) van 90-100, waardoor zowel de Pop-up store als de tentoongestelde producten een frisse uitstraling hebben gekregen. De hoge kleurechtheid is werkelijk uniek in de markt.

De LED-op-maatservice biedt onze klanten de mogelijkheid om LED strips als een plug-and-play set te bestellen, waarbij alle onderdelen professioneel voorgesoldeerd worden op onze assemblagelijn. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd en bespaart u montagetijd. Benieuwd?

Bekijk het eindresultaat van deze fantastische referentie op onze projectpagina.

[powr-form-builder id="f7559a5d_1569993252"]

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »