Bel ons vandaag tot 21:00 uur vandaag tot 17:00 uur 030 - 227 0494 Bel ons op maandag vanaf 8:30 uurmorgen vanaf 8:30 uur vandaag vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur of mail info@bedrijfsverlichting.nl

TOMS Londen

  • Geplaatst op
  • Door Mathijs Schnell
TOMS Londen

Mooi project op een mooie locatie. Toms schoenenwinkel aan de Foubert's Place in Londen. Benieuwd? http://projecten.bedrijfsverlichting.nl/project/toms-shoes/

TOMS is opgericht in 2006 en volgt het "one-for-one" concept. Bij ieder product wat verkocht wordt, of dit nou één schoen, zonnebril, koffie of tas is, helpt TOMS iemand in nood. Dit doen zij in de vorm van schoenen, veilige geboortes, water en zichtreddende operaties in meer dan 70 landen. Op dit moment heeft TOMS al méér dan 60 miljoen schoenen weggegeven en bij méér dan 400.000 mensen het zichtvermogen hersteld.

Onlangs hebben wij bij TOMS in Londen het volledige project gerealiseerd via onze vaste samenwerkingspartner Project 2000. Deze winkel van TOMS is te vinden in het centrum van Londen aan de Foubert's Place. Dit ligt op loopafstand van het Buckingham Palace en is een van de drukst bezochte straten in Londen.
 

TOMS was opzoek naar een LED-armatuur die de warme kleuren in het interieur het beste tot hun recht zou laten komen om zo de sfeer te behouden. De beste keuze in deze situatie was dan ook een warm witte kleurtemperatuur (3000K) met een kleurechtheid (CRI) van 90-100. 
 

Door de keuze voor LED-verlichting in de winkel proberen zij ook via deze weg een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. 
 

Bent u benieuwd naar het eindresultaat van de winkel van TOMS en welke LED-armaturen er precies zijn gebruikt? Klikt u dan hier om naar de projectpagina te gaan en alle foto's te bekijken.

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »