Samenwerkingspartner: The Home Factory

Samenwerkingspartner: The Home Factory

Samenwerkingspartner: The Home Factory

“Een lichtplan is een essentieel onderdeel van een interieurplan”

 

The Home Factory weet als geen ander hoe belangrijk verlichting is in een interieur. Voor dit interieurontwerpbureau vormt het lichtplan dan ook een belangrijk onderdeel van hun complete interieurplan.

 

“Onze specialiteit is dat we een totaalconcept bedenken”, aldus eigenaresse Bianca Gels. “We ontwerpen het interieur, maar nemen ook alle details mee, zoals de keuken, het maatwerk en de indeling van de woning. We kijken wat past bij de levensbehoeftes en de samenstelling van het gezin. Bij de nieuwe indeling zoeken we kleuren en materialen én maken we een lichtplan. Dat is belangrijk om te bepalen wat je wilt belichten en uitlichten. Een goed lichtplan kun je niet maken voordat je weet wat waar komt te staan. Hebben we dat eenmaal in kaart gebracht, dan vullen we onze lichtplannen regelmatig in met de armaturen van Bedrijfsverlichting.nl.”

 

Meedenken

Bianca is tevreden over de samenwerking met Bedrijfsverlichting.nl, al mist ze soms een nóg betere aansluiting op elkaars werkzaamheden. “Als wij een plan maken, gaat dat plan naar de klant en de aannemer, die het vervolgens uitvoert. Hij nodigt ook een installateur uit die de verlichting doet. Die bepaalt welk merk hij gebruikt, met name als het gaat om inbouwspots. Soms zou ik graag zien dat we dat beter met elkaar kunnen combineren, al wordt daar volgens mij hard aan gewerkt. Verder ben ik heel tevreden. Riley denkt altijd uitvoerig mee, bijvoorbeeld over welke lampen en wattage we moeten gebruiken en welke bundels we kunnen kiezen. We hebben samen onder andere de keukenwinkel van mijn man gedaan en een aantal particuliere woonhuizen in het hogere segment. Altijd met een mooi resultaat en een tevreden klant.”

 

Een goed lichtplan volgens The Home Factory:

“In een goed lichtplan staan niet alleen de standaard spotjes. Het moet een goede verhouding zijn tussen diverse soorten verlichting. Van algemene- en sfeerverlichting tot bundels die naar boven en beneden schijnen. Uiteindelijk hang je ergens een lamp neer omdat je iets wilt uitlichten of belichten. Je wilt een goed boek kunnen lezen, maar misschien ook je boekenkast uitlichten. Je moet dus eerst goed weten wat de indeling van je interieur gaat zijn. Welke armaturen je kiest, hangt ook voor een heel groot deel af van het type interieur.”

 

Verlichtingtrends anno 2019:

Rotan – glas – staal – koper en goudkleurig – kleurrijke accenten

 

[powr-form-builder id="f7559a5d_1569993252"]

 

 

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »