Samenwerking met leverancier: Karizma Luce

  • Geplaatst op
  • Door Kelly Bakker
Samenwerking met leverancier: Karizma Luce

Samenwerking met leverancier: Karizma Luce

 

Als ultieme verlichtingsspecialist in de hospitalitysector is Karizma Luce een leverancier waar Bedrijfsverlichting.nl graag mee samenwerkt. De hoge kwaliteit LED-verlichting straalt een allure uit die goed bij bepaalde projecten past.

 

Karizma Luce, een Nederlands bedrijf dat zowel het ontwerp als de productie van verlichting in eigen huis heeft, richt zich met haar ledverlichting vooral op de hospitalitysector, high-end kantoorpanden en luxe woonhuizen. “We hebben mooie premium ‘Italian design’ verlichting waarmee een warme en luxe uitstraling gecreëerd wordt”, zegt Rick van Goor van Karizma Luce. “We willen een exclusief en kwalitatief gevoel bieden. Aantrekkelijk qua design én prijs.’’

 

The Art of Living

De samenwerking met Bedrijfsverlichting.nl ontstond via een andere leverancier: Light4U. “Bedrijfsverlichting.nl werkte al samen met Light4U en had ook oren naar de producten van Karizma Luce. Bedrijfsverlichting.nl doet soms projecten in de hospitality en daar hebben we elkaar goed gevonden. We hebben onder andere samen een luxe woonhuis van verlichting voorzien voor het woon- en lifestyle magazine ‘the art of living’. Onze bedrijfsnamen stonden er prominent bij. Een mooi project waar we allebei trots op zijn.’’

 

Karizma Luce ziet in Bedrijfsverlichting.nl eveneens een prettige samenwerkingspartner. ‘Wij leveren niks rechtstreeks aan de eindgebruiker en hebben ook geen eigen webshop. Via bedrijfsverlichting.nl hebben we een extra afzetkanaal voor onze producten. Het is een leuke, jonge onderneming die goed inspeelt op de markt en de klanten tevreden houdt door snelle leveringen en transparantie. Ze gaan zorgvuldig met onze producten om en zorgen ervoor dat onze producten op de juiste manier gepresenteerd worden. Hierdoor houdt Bedrijfsverlichting.nl het merk Karizma Luce sterk.”

 

Trends

Bij Karizma Luce zien ze dat de trend van luxere verlichting volop aanwezig is. “Zowel particulieren als (hospitality)bedrijven willen graag een luxe uitstraling creëren. Men wil thuis ook dat hotel- en restaurantgevoel ervaren en kiest steeds vaker voor design ledverlichting met een goede lichtopbrengst. Waar veel vraag naar is, is ‘dim to warm’ verlichting. Dat is verlichting die, zodra je het dimt, steeds warmer wordt en meer richting kaarslicht gaat. Dat ultieme gevoel van luxe is met onze ledverlichting goed neer te zetten.”

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die bij u van toepassing zouden kunnen zijn? Neem contact met ons op voor passend lichtadvies! 

 

[powr-form-builder id="f7559a5d_1569993252"]

 

 

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »