Samenwerking met onze fabrikant: Berla Lighting

  • Geplaatst op
  • Door Kelly Bakker
Samenwerking met onze fabrikant: Berla Lighting

Samenwerking met onze fabrikant: Berla Lighting

 

Als Bedrijfsverlichting.nl willen wij onze klanten graag LED-verlichting van hoge kwaliteit leveren; verlichting die geen mankementen laat zien en lang meegaat. Berla Lighting is een van onze vaste leveranciers waar we altijd op kunnen vertrouwen.

 

Berla Lighting mag gerust een uniek bedrijf in Nederland genoemd worden. De producent uit het Brabantse Gilze produceert LED-verlichting op maat en heeft een eigen assortiment met hoogwaardige producten. Het is een familiebedrijf dat is opgericht in 1930 en is daarmee een van de langst bestaande verlichtingszaken in Nederland. “Sinds 2011 zijn we met LED-verlichting bezig”, vertelt eigenaar Sam Berkes. “Met ons assortiment bedienen we het hogere segment van de markt. We zijn regelmatig betrokken bij grote projecten zoals overheidsgebouwen, hotels, winkelketens en woningen. Verder maken we voornamelijk LED-verlichting op maat. Zowel de LED-strips als aluminium profielen zijn in iedere gewenste lengte beschikbaar en kunnen zo in vrijwel alle situaties worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan LED-profielen die in kasten worden gefreesd. Zo hebben wij op maat gemaakte LED-verlichting verwerkt in de schappen van schoenenwinkels Manfield en Cruyff.”


Samenwerking met Bedrijfsverlichting.nl

"Bedrijfsverlichting.nl en Berla vullen elkaar goed aan." vertelt Sam Berkes, directeur van Berla. “Vanaf het begin af aan geloofden wij in hun werkwijze. Bij het installeren van onze producten geven we indien nodig advies. We hebben met Bedrijfsverlichting.nl een gezamenlijk assortiment samengesteld waarvan wij alle gegevens aanleveren. Zo kan Bedrijfsverlichting.nl haar klanten optimaal via de website informeren."

 

Kwaliteit van LED-verlichting

Bij Berla geloven ze in een duurzame toekomst - ook hun eigen pand is volledig zelfvoorzienend – met daarin een belangrijke rol voor LED-verlichting. “LED is het meest vernieuwende product en wordt alleen maar beter. Wij hebben LED-strips en andere LED-producten die steeds meer licht geven, warme temperaturen hebben en beter regelbaar zijn. Binnen ons bedrijf zijn we continu bezig met innovatie. Onze technici denken na over het design en over nieuwe manieren van sturing voor gelijkmatige dimming. Bovendien is de kwaliteit van LED veel hoger dan van halogeen- en gloeilampen. Vroeger moest je met de kleren de winkel uitlopen om te kunnen zien wat voor kleur het precies was. Nu zijn de kleuren onder LED-lampen precies hetzelfde. De kwaliteit van licht wordt steeds belangrijker en het is belangrijk om je te blijven onderscheiden van de rest.”

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op voor advies op maat!

 

[powr-form-builder id="f7559a5d_1569993252"]

 

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »