• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Portiekverlichting: 3 tips om het professioneel aan te pakken

Portiekverlichting: 3 tips om het professioneel aan te pakken

De portiekverlichting vervangen door LED of maakt u daar voor het eerst gebruik van met de Vereniging van Eigenaren (VvE)? Het is belangrijk om dit goed op te pakken, bij voorkeur aan de hand van specialisten.

We krijgen regelmatig vragen voor portiekverlichting in LED, waarvoor we een aantal hoogwaardige merken tot onze beschikking hebben. We delen een paar handige tips, zodat u een beter beeld krijgt van wat er komt kijken om de verlichting in het portiek op de juiste manier te (laten) monteren. 

LED portiekverlichting: voldoende wattage

LED portiekverlichting heeft de toekomst, dankzij het zuinige energieverbruik en met name de lange levensduur. Het is om die redenen een uitstekend idee om daarin te investeren, waar een milieuvriendelijk imago bovenop komt.

Het is andersom belangrijk om niet uit het oog te verliezen dat de wattages in LED anders zijn dan die met traditionele portiekverlichting. Schiet daarin echter niet te ver door, door voldoende wattage te blijven gebruiken. We kunnen u daar goed over adviseren, op basis van richtlijnen door de verschillende A-merken die we voeren.

De juiste plek buiten normaal bereik

Daarnaast is het bij portiekverlichting belangrijk om goed na te denken over de ideale plaatsing daarvan. Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld voor een plaats die veel lichtopbrengst garandeert, maar tegelijkertijd buiten normaal bereik blijft. Op die manier minimaliseert u het risico op eventuele schade, vooral als u er buiten gebruik van wilt maken.

Portiekverlichting voor de VvE: voor binnen en buiten

Gebruik maken van portiekverlichting voor de VvE en bij voorkeur zowel binnen als buiten? Houd er rekening mee dat binnenverlichting aan minder eisen hoeft te voldoen dan buitenverlichting, vooral op basis van de IP-waarde. Wij denken met u mee over de juiste armaturen in uw situatie, zodat u daar goed gebruik van kunt maken. En beter nog, zodat u de kosten in de hand kunt houden en er voor de VvE toch op kunt vertrouwen dat alles netjes volgens de richtlijnen gebeurt en degelijk werkt.

Specialisten in portiekverlichting

We zijn uw specialisten in portiekverlichting, dankzij de ervaring die we hebben met zowel de verschillende toepassingen als de merken en leveranciers waarmee we inmiddels een langere tijd werken. We weten van hun producten wat ze kunnen bieden en kennen aan de andere kant de behoeften die er leven.

Benieuwd naar de mogelijkheden om de huidige verlichting te vervangen door LED of zoekt u specialisten in portiekverlichting om die in één keer goed aan te kunnen brengen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Delen

Gerelateerde posts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.