Hoe Project2000 in haar industriehal meer dan de helft aan energie bespaart

  • Geplaatst op
  • Door Kelly Bakker
Hoe Project2000 in haar industriehal meer dan de helft aan energie bespaart

Hoe Project2000 in haar industriehal meer dan de helft aan energie bespaart

 

Bij interieur- en standbouwer Project2000, een van de partijen waar wij regelmatig mee samenwerken, is er dagelijks veel activiteit in de productiehal in Utrecht. Bedrijfsverlichting.nl heeft hen geholpen om de verlichting functioneel én duurzaam te maken.

 

Project 2000 BV bestaat al twintig jaar en is gegroeid tot een specialist in zes disciplines: interieurs, stands, shop-in-shops, events, props en meubels. Deze worden allemaal op maat gemaakt in een moderne werkplaats van ruim 2200 vierkante meter. In deze werkplaats wordt gezaagd, getimmerd en gebouwd. Kortom, een dynamische plek waar van alles gebeurt.

 

Het spreekt voor zich dat de verlichting in zo’n productiehal optimaal moet zijn. Daarnaast was Project 2000 op zoek naar energiebesparing in de industriehal. Onze oplossingen:

Doordat ze veel houtbewerken, hebben ze met stof en zaagsel te maken. Om te voorkomen dat dit invloed heeft op de verlichting, is gekozen voor een stof- en waterdicht armatuur van onze fabrikant MacBright. Daarnaast hebben we een naturel witte (4000K) kleurtemperatuur gekozen om een prettige werkomgeving te creëren. De armaturen vervangen traditionele 2x58W armaturen. Hiermee wordt een besparing van maar liefst 60 procent gerealiseerd op de energiekosten.

 

De productiehal van Project2000 laat zien dat grootschaligheid niet ten koste hoeft te gaan van goede en energiebesparende verlichting. Het vervangen van traditionele armaturen voor LED-armaturen levert je hoe dan ook een flinke besparing op. Er zijn hierin veel mogelijkheden: Bedrijfsverlichting.nl denkt graag me je mee over de meest geschikte oplossing.

 

Ook het leasen van verlichting, zodat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen, behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons als je meer wilt weten!

[powr-form-builder id="f7559a5d_1569993252"]

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »