• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Hoe Project2000 in haar industriehal meer dan de helft aan energie bespaart

Hoe Project2000 in haar industriehal meer dan de helft aan energie bespaart

Hoe Project2000 in haar industriehal meer dan de helft aan energie bespaart

Bij interieur- en standbouwer Project2000, een van de partijen waar wij regelmatig mee samenwerken, is er dagelijks veel activiteit in de productiehal in Utrecht. bedrijfsverlichting.nl heeft hen geholpen om de verlichting functioneel én duurzaam te maken.

Project 2000 BV bestaat al twintig jaar en is gegroeid tot een specialist in zes disciplines: interieurs, stands, shop-in-shops, events, props en meubels. Deze worden allemaal op maat gemaakt in een moderne werkplaats van ruim 2200 vierkante meter. In deze werkplaats wordt gezaagd, getimmerd en gebouwd. Kortom, een dynamische plek waar van alles gebeurt.

Het spreekt voor zich dat de verlichting in zo’n productiehal optimaal moet zijn. Daarnaast was Project 2000 op zoek naar energiebesparing in de industriehal. Onze oplossingen:

Doordat ze veel houtbewerken, hebben ze met stof en zaagsel te maken. Om te voorkomen dat dit invloed heeft op de verlichting, is gekozen voor een stof- en waterdicht armatuur van onze fabrikant MacBright. Daarnaast hebben we een naturel witte (4000K) kleurtemperatuur gekozen om een prettige werkomgeving te creëren. De armaturen vervangen traditionele 2x58W armaturen. Hiermee wordt een besparing van maar liefst 60 procent gerealiseerd op de energiekosten.

De productiehal van Project2000 laat zien dat grootschaligheid niet ten koste hoeft te gaan van goede en energiebesparende verlichting. Het vervangen van traditionele armaturen voor LED-armaturen levert je hoe dan ook een flinke besparing op. Er zijn hierin veel mogelijkheden: bedrijfsverlichting.nl denkt graag me je mee over de meest geschikte oplossing.

Ook het leasen van verlichting, zodat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen, behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons als je meer wilt weten!

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Delen

Gerelateerde posts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.