De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
Verhaal van een klant: Van Dijk Vans

Verhaal van een klant: Van Dijk Vans

“Gewoon een eerlijk en prijstechnisch interessant verhaal”

 

In de showroom van Van Dijk Vans in Woerden worden moderne bedrijfswagens van verschillende merken gepresenteerd. Passend bij het innovatieve karakter van deze bedrijfswagendealer koos Van Dijk Vans eerder dit jaar voor LED-verlichting in de showroom, kantoren en de werkplaats.

 

“Behoorlijk wat meters dus”, zegt Rogier Waszink van Van Dijk Vans. “bedrijfsverlichting.nl heeft ons tijdens een persoonlijk gesprek laten zien wat ze te bieden hebben en ons al snel overtuigd. Zowel LED-verlichting als de werkwijze van bedrijfsverlichting.nl waren voor ons van meerwaarde. Wat ik ervaarde aan de samenwerking is dat we een duidelijk advies kregen, geen gladde verkooppraatjes en een prijstechnisch interessant verhaal. Bovendien kregen we duidelijke doorrekeningen met wat het ons op zou leveren. Op die manier zie je ook duidelijk wat je er zelf aan hebt.”

 

Innovatief

De keuze voor LED-verlichting past bij het karakter van Van Dijk Vans. Rogier: "Van Dijk Vans staat in de branche bekent om zijn innovatie. De groep bestaat al sinds 1929, Vans is relatief gezien nog een jong bedrijf. De combinatie tussen innovatie en ledverlichting sprak ons aan. We zijn een erkend duurzaam bedrijf en heel erg bezig met het milieu en alternatieve brandstoffen voor onze bedrijfswagens. LED-verlichting in onze eigen showroom is een mooi verlengstuk daarvan. Het product an sich werkt ook zeer naar tevredenheid: je hebt een goede lichtopbrengst tegen geringe verbruikskosten. Enerzijds hebben we in de showroom goed licht om in te kunnen presenteren, in de kantoren is licht aangebracht waarin mensen prettig kunnen werken. We zijn dan ook meer dan tevreden met onze keuze.”

 

Voor Van Dijk Vans hebben we we 2x36W TL-bakken vervangen door LED-panelen met een naturel witte lichtkleur (4000K). In combinatie met een kleurweergave (CRI) van 89-89 zorgt dit ervoor dat de bedrijfswagens optimaal worden gepresenteerd.

 

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij de overstap op LED-verlichting? Neem contact op voor een vrijblijvend en deskundig advies op maat. 

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.