De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
Verhaal van een klant: The Art of Tattoo

Verhaal van een klant: The Art of Tattoo

“We wisten zelf niet wat we met de verlichting moesten doen”

 

Met The Art of Tattoo kan bedrijfsverlichting.nl weer een mooi project van haar lijst strepen. Deze tattooshop in Gouda is de eerste in Nederland die op een station gevestigd is. Eigenaar Sly vertelt meer over de samenwerking.

 

Sly en zijn vriendin Jade hebben hun droom om een eigen tattooshop te openen eerder dit jaar waargemaakt. “Tijdens onze zoektocht naar een pand, kwamen we dit tegen op het station van Gouda. We waren meteen verkocht.” The Art of Tattoo ziet er anders uit dan de gemiddelde tattooshop in Nederland. “Vaak is de inrichting van tattooshops donker en voorzien van skulls en andere beelden, onze zaak is juist open en licht. We hebben een Amerikaans concept aangehouden, waarbij elke tatoeëerder een eigen unit heeft. Daarnaast zijn m’n vriendin en ik zelf geen tatoeëerders. Wij regelen alle randzaken zodat onze tatoeëerders zich volledig kunnen concentreren op hun werk.”

 

Sly kwam via een bekende bij bedrijfsverlichting.nl terecht. “We wisten zelf niet wat we met de verlichting moesten doen, dus toen hebben we een lichtadviseur langs laten komen. Hij had meteen ideeën over wat wel en niet goed zou zijn voor de zaak. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een rails in drietandvorm. Boven de units zit wat sterkere verlichting die je met een afstandsbediening feller kunt zetten. Op overige plekken, zoals boven de balie en het middenpad, hebben we gekozen voor sfeerverlichting.” Met de verlichting erbij is het unieke plaatje van deze tattooshop compleet. “We zijn heel blij met wat we hebben neergezet, onder andere in samenwerking met bedrijfsverlichting.nl. Riley legt alles goed uit en denkt echt mee met wat het beste is voor het pand. We waren er heel snel uit. Bovendien was alles snel binnen; het werd nog dezelfde week geleverd.”


De verlichting die we voor deze tattooshop gekozen hebben, bestaat uit:

 

ColorPunch van Interlight : Doormiddel van de nieuwe ColourPunch van Interlight creëer je het wow-effect in o.a. winkels en musea. Bij deze LED-railspots zit het meeste licht in het midden van het lichtbeeld . Aangezien de LED-module verdiept in het armatuur ligt is de spot nauwelijks verblindend.

 

Smart LED-armaturen van Interlight : De Smart LED-armaturen van het merk Interlight maken lichtsturing eenvoudig. De nieuwe technologie wordt in een uitgebreide selectie van armaturen geïntegreerd. Op deze manier is er voor iedere toepassing een slimme oplossing. De lichtsturing is gemakkelijk zelf te regelen met behulp van dip switches en de meegeleverde afstandsbediening.

 

Universele 3-fase rail van Nordic Aluminium : De rail is compatibel met de meeste merken railspots en leverbaar per meter met een maximum van 4 meter aan één stuk. De rail is vervaardigd uit hoogwaardig die-cast aluminium en beschikbaar in de kleuren wit, zwart en grijs.

 

Hulp nodig bij het kiezen van winkelverlichting? De specialisten van bedrijfsverlichting.nl komen graag langs om de situatie te bekijken en samen met u een lichtplan op te stellen. Of het nu gaat om enkele spots, of de verlichting van de complete winkel, we denken graag met u mee over een passend lichtplan. Neem gerust contact met ons op.

Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.