De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
Nieuw pand van onze fabrikant Light4U!

Nieuw pand van onze fabrikant Light4U!

Leverancier Light4U met nieuw pand klaar voor toekomst
 
 
Eén van onze vaste leveranciers, Light4U, is momenteel druk bezig met de bouw van een nieuw pand. Dankzij de uitbreiding – het pand wordt naast het huidige pand gebouwd – kan de ledverlichtingspecialist straks nog completer en sneller uit voorraad leveren.

 

Reden voor de bouw van een nieuw pand is simpelweg ruimtegebrek. “We zijn de afgelopen jaren stevig gegroeid en daarom kunnen we de extra ruimte goed gebruiken”, zegt Vera Brouwer van Light4U. “We groeien letterlijk ons huidige pand uit. Straks heeft iedereen meer ruimte om zijn/haar werk te doen.’”

 

Nieuwe uitbreiding

Het nieuwe pand wordt naast het bestaande pand in Joure gebouwd en krijgt daar ook een verbinding naar toe. “Een leuk detail is dat we nu ook in een dubbel pand zitten. In 2007 is Light4U verhuisd van Marum naar Joure. Zeven jaar later kwam het pand van de buren vrij, waarna dat er ook al bij is getrokken. In april worden de stellingen in het nieuwe magazijn gebouwd en wordt de externe voorraad naar Joure gehaald. Naar verwachting zit iedereen in juli op zijn nieuwe werkplek. Het kantoor groeit van 80 m2 naar 500 m2 en onze opslagruimte wordt 1,5 keer zo groot. We zijn helemaal zelfvoorzienend in onze energie. Er worden zonnepanelen op het dak geplaatst en we hebben een warmtepomp. Alles wordt gemaakt volgens de laatste technieken op het gebied van duurzaamheid.”

 

Sneller aanbod

Light4U verwacht dat de bouw van het nieuwe pand een positieve boost gaat geven aan het bedrijf. “Dankzij ons nieuwe, veel grotere magazijn kunnen we nog completer en sneller uit voorraad leveren. Op dit moment hebben we nog diverse externe opslagruimtes. Straks kunnen we alles kwijt in Joure. Daarnaast wordt het magazijn weer helemaal geüpdatet. De indeling is weer optimaal met een goede routing. Het picken wordt vereenvoudigd met een scansysteem. Doordat het magazijn tien meter hoog is, werken we met de nieuwste middelen en gereedschappen. Ook onze R&D- en assemblage afdeling krijgt een enorme upgrade. Zo gaan we werken met de meest geavanceerde apparatuur van dit moment.

 

Naast het kwalitatief nog beter kunnen produceren van onze armaturen, beschikken we straks over nog meer mogelijkheden om de producten te testen. En dat brengt nog een voordeel met zich mee; dankzij deze uitgebreide faciliteiten kunnen we nog sneller de nieuwste (licht)innovaties aanbieden. Het hele kantoorgedeelte wordt een bron van inspiratie voor onze relaties. In elke ruimte kun je een goed beeld vormen van de mogelijkheden die onze verlichting biedt. Een kantoor waar gastvrijheid voorop staat. We kijken er nu al naar uit om onze relaties hier te ontvangen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die bij u van toepassing zouden kunnen zijn? Neem contact met ons op voor passend lichtadvies! 

 

Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.