• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED paneel 3000K warm wit

Het LED paneel in 3000K warm wit is een warme en sfeervolle keuze, natuurlijk beschikbaar in allerlei afmetingen. Onze specialisten adviseren over de UGR- en CRI-waarde, bijvoorbeeld om u thuis of op het werk de beste LED panelen te adviseren. Wij werken met Interlight en Light4U, twee van de merken die bekend staan om hun uitstekende reputatie. Lees meer

Producten 12-22 van 29

Van hoog naar laag sorteren
  1. Service

    Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

    Gratis verzending

    Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

    • Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
    •  Deskundig lichtadvies op maat
    •  Uitsluitend A-merken
    •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Pagina
per pagina
LED panelen museum keuken 60x60cmLED panelen museum keuken 60x60cm

Meer informatie

Denkt u aan het verduurzamen van de verlichting die u heeft hangen of gaat het om een nieuwe ruimte? Dan vormen LED panelen een uitstekende keuze. Ze zijn zowel duurzaam, zuinig als heel praktisch. Vooral in ruimtes met een systeemplafond is de plaatsing heel eenvoudig. Er zijn geen extra bevestigingsmaterialen voor nodig, omdat de panelen gewoon passen in het paneel dat u uit het plafond haalt. Zo is de plaatsing makkelijk. Ook het aansluiten is niet ingewikkeld.

Is er geen systeemplafond beschikbaar of zoekt u naar LED panelen in andere afmetingen, bijvoorbeeld in 3000K warm wit? Geen zorgen, dan zijn er handige opbouwframes beschikbaar. U bevestigt de frames aan het plafond, om daar vervolgens de panelen in te plaatsen. Zo ontstaat er een strak, stabiel en stevig geheel. Op die manier kunt u de LED panelen inzetten in praktisch iedere ruimte.

Warm en sfeervolle kleurtemperatuur

LED-verlichting met een kleurtemperatuur van 3000K staat voor warm wit licht. Het is een lichtkleur voor ruimtes waarin de sfeer belangrijk is. Het lichtgele licht lijkt op dat van de traditionele gloeilamp, dat we associëren met gezelligheid en een warme sfeer.

Zoekt u naar LED panelen in 3000K warm wit voor bijvoorbeeld een warme ontvangstruimte, voor de lounge of voor in de woonkamer(s). Zowel instellingen, bedrijven als particulieren maken hier graag gebruik van voor de sfeervolle ruimtes.

Tip: twijfelt u over de juiste kleurtemperatuur of zoekt u naar LED panelen die u zelf kunt configureren? Onze specialisten adviseren u daar graag over.

LED panelen kantoor 60x60cm hoog plafond
LED panelen kantoor systeemplafond 60x60cmLED panelen kantoor systeemplafond 60x60cm

In diverse afmetingen: ook waterdicht

Uiteraard is het LED paneel 3000K in warm wit beschikbaar in verschillende afmetingen. Bekende maten zijn:

Het zijn, niet geheel toevallig, de typische maten van systeemplafonds. Dat maakt het makkelijker om een paneel te verwijderen en daar een LED-paneel voor terug te plaatsen. Op die manier is de installatie eenvoudig, en blijven de kosten relatief laag. Indien er geen systeemplafond beschikbaar is kunt u gebruik maken van een opbouwframe om het geheel te (laten) installeren.

Tip: onze specialisten denken graag met u mee over de juiste afmetingen voor het LED paneel 3000K in warm wit. Zo creëren we egale verlichting in de ruimte, zonder specifieke donkere (en lichte) plekken.

UGR- en CRI-waarde: Interlight en Light4U

Om de kwaliteit van LED panelen in bijvoorbeeld warm wit (3000K) te bepalen letten we op een paar specificaties. Het gaat bijvoorbeeld om de UGR- en de CRI-waarde:

  • UGR-waarde
    De UGR-waarde van LED panelen bepaalt in welke mate er kans is op verblinding. De panelen zijn er met een waarde van <23, 22 en <19. Een lagere waarde is in dit geval een betere score. Met de UGR-waarde <19 voorkomt u zoveel mogelijk verblinding. Dat betekent in de praktijk dat iemand die langere tijd in het licht werkt daar zo min mogelijk hinder van zal ondervinden.
  • CRI-waarde
    De CRI-waarde staat voor de kleurechtheid. Een hogere CRI-waarde betekent een betere kleurweergave. Het gaat om de manier waarop het licht objecten in de ruimte verlicht. Een hogere waarde geeft aan dat de objecten hun werkelijke kleur krijgen, als het licht erop schijnt. Het gaat om waarden zoals 80, 90 en >90.

Tip: niet in iedere ruimte vormen de beste waarden ook de beste keuze. Soms is een lagere waarde voldoende, bijvoorbeeld omdat bezoekers, werknemers of bewoners er maar kort verblijven. Onze specialisten adviseren u graag, op basis van het type ruimte dat u wilt verlichten met het LED paneel 3000K in warm wit.

LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm
LED panelen kantoren systeemplafond 60x60cm warm witLED panelen kantoren systeemplafond 60x60cm warm wit

LED paneel 3000K warm wit kopen

Wilt u het LED paneel 3000K in warm wit kopen? Het is een uitstekende keuze voor bedrijfsomgevingen, winkels, lounges en bijvoorbeeld groothandels. Daarnaast zijn er meer toepassingen mogelijk, zolang er behoefte is aan een sfeervolle en ‘warme’ ruimte. De verlichting heeft op die manier een heel specifieke stijl, bijvoorbeeld ten opzichte van 4000K voor natuurlijk wit licht en 5000K voor koel wit licht. Bekijk en vergelijk de verschillende mogelijkheden.

Of probeer de verlichting gewoon uit. Het LED paneel in warm wit 3000K is namelijk beschikbaar als een proefmodel. We leveren dit aan, zodat u zelf kunt ervaren of dit inderdaad de juiste keuze vormt.

En heeft u vragen over het LED paneel 3000K warm wit of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.