LED meubelspotjes

De LED meubelspot is uitstekend geschikt als gerichte verlichting. De accentverlichting waarmee u bepaalde producten uit kunt lichten in de winkel of showroom of waar u op een andere manier professioneel gebruik van kunt maken. Beschikbaar in dimbare armaturen, netjes in te bouwen in een meubel. De meubelspots in LED leveren we van A-merken zoals Berla, waarmee u bovendien kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

We kunnen u deskundig adviseren over de verschillende LED meubelspots, bijvoorbeeld als u die netjes wilt laten inbouwen en daar dimbaar gebruik van wilt maken. Twee belangrijke mogelijkheden, die ervoor zorgen dat u de spots mooi kunt integreren met de rest van het lichtplan. In een professionele omgeving zoals uw winkel of een showroom, waar u diverse meubels heeft staan waarin u graag gebruik zou maken van verlichting. 

Inbouw LED meubelspots

De inbouw LED meubelspots bieden de mogelijkheid om die netjes weg te werken en ondertussen toch gebruik te maken van het mooie licht dat ze uitstralen. In een aantal gevallen zelfs kantelbaar dankzij de handige armaturen, waardoor het mogelijk is om die precies goed te richten. Beschikbaar in verschillende zaagmaten, waar we u graag bij helpen de juiste keuze uit te maken.

We passen de meubelspots in LED regelmatig toe voor onze projectverlichting, waarbij we werken aan diverse toepassingen. Altijd met het doel om de verlichting precies zo aan te brengen zoals u dat wenst. Met de juiste armaturen, waarvoor we goede contacten onderhouden met de verschillende leveranciers. Een mooie keuze binnen de binnenverlichting, waarvoor we natuurlijk een veel breder assortiment beschikbaar hebben om professioneel gebruik van te maken. 

Meubelspot in LED: dimbaar kopen

De meubelspot in LED dimbaar kopen, zodat u zelf de lichtsterkte daarvan kunt regelen? Er zijn verschillende armaturen beschikbaar, ook met de mogelijkheid om die netjes te dimmen. We denken er graag met u over mee, zodat u de juiste keuze maakt voor in de winkel, de showroom of een andere zakelijke toepassing.

U kunt online een offerte aanvragen, zodat u ook qua prijs precies weet waar u aan toe bent. En heeft u andere vragen? U kunt online contact met ons opnemen, net als via telefoonnummer 030 227 0494. Wij horen graag van u.

Lees meer  
1 - 4 van 4 | Producten per pagina
Berla  Dimbare LED driver | 12W | Minidim | 200mA - 250mA

Dimbare LED driver | 12W | Minidim | 200mA - 250mA

€28,95

€35,03

Berla  Enkelvoudige verdeler 300cm t.b.v. BR0041/BR0042

Enkelvoudige verdeler 300cm t.b.v. BR0041/BR0042

€2,95

€3,57

Berla  Drievoudige verdeler t.b.v.  BR0041/BR0042

Drievoudige verdeler t.b.v. BR0041/BR0042

€4,95

€5,99

Berla  Verlengkabel 300cm t.b.v. BR0041/BR0042

Verlengkabel 300cm t.b.v. BR0041/BR0042

€4,95

€5,99

1 - 4 van 4 | Producten per pagina

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »