• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED wandlampen

LED wandverlichting wordt logischerwijs geplaatst op wanden en muren. Of dit nu buiten of binnen is. Het creëert een fijne sfeer op die plekken waar je extra licht kunt gebruiken. Bijvoorbeeld in een hal, gang, sanitaire ruimte of buitengevel. Wandverlichting wordt dan ook vaak toegepast als hotelverlichtinghorecaverlichting en galerijverlichting. Lees meer

  • De scherpste online prijzen
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Inspiratie

LED wandlampen fort horeca restaurant up en down zwart LED wandlampen fort horeca restaurant up en down zwart

Meer informatie

Voor iedere toepassing vindt u een passend wandarmatuur. Een groot deel van het assortiment bestaat uit up- en downlighters. Dit betekent dat de LED module zowel naar boven als naar beneden schijnt. Hierdoor kunt u uw wanden extra mooi uitlichten. Een bijkomend voordeel van dit type verlichting is dat de ruimte groter en hoger lijkt. Uiteraard heeft u ook keuze uit verschillende kleuren armaturen binnen ons ruime assortiment. Ook vindt u diverse modellen die dimbaar zijn. Alle wandarmaturen zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs.

Vindt u het lastig om te bepalen welke wandverlichting het beste past bij uw situatie? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u deskundig en vrijblijvend advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

Wandlampen binnen en voor bij het bed

Binnen ons assortiment wandverlichting vindt u armaturen van de kwalitatieve merken BerlaMacBrightLucide en Lival. Deze armaturen vindt u onderaan deze pagina. U kunt alle producten eenvoudig filteren o.b.v. uw specifieke eisen. Alle wandarmaturen zijn voorzien van een hoogwaardige LED module met een hoog aantal branduren.

Berla biedt energiezuinige up- en downlighters, beschikbaar in diverse kleuren behuizing. Wandverlichting voor binnen en buiten is voorzien van een IP54 rating (waterdicht). In een modern design, uitstekende kleurechtheid en een warme kleurtemperatuur van 2700K. Naast deze armaturen vindt u ook uplighters en o.a. een dimbare flexibele wandlamp.

Wanneer u op zoek bent naar functionele wandverlichting voor buiten gebruik, dan biedt het merk MacBright uitkomst. Dit merk levert armaturen die aan de gevel van uw pand kunnen worden gemonteerd. Deze producten zijn vandalismebestendig en corrosievrij. Afhankelijk van uw wensen, kunt u ook nog kiezen voor een dimbaar model of een uitvoering met een schemerschakelaar.

LED wandlampen kledingwinkel pashokje zwart up en down LED wandlampen kledingwinkel pashokje zwart up en down
LED wandlampen horeca vierkant bar restaurant zwart LED wandlampen horeca vierkant bar restaurant zwart

De up and down lighters van Lucide geven extra sfeer aan uw wand. Ondanks de compacte afmetingen is het armatuur in staat om uw wanden goed te verlichten. Ze zijn modern vormgegeven en bovendien dimbaar. De producten van Lucide hebben een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Lival heeft een plafonnière die u ook als wandarmatuur kunt gebruiken. U kunt dit armatuur zelfs in vochtige ruimtes gebruiken wanneer u kiest voor de IP44 variant (spatwaterdicht). Beschikbaar in zowel 3000K (warm wit) als 4000K (naturel wit).

Bent u er nog niet uit of LED wandverlichting inderdaad de juiste keuze voor uw situatie? Bekijk dan eerst ons gehele assortiment aan binnenverlichting. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies op maat.

Wandlamp slaapkamer, woonkamer en meer

Naast de keuze voor het type armatuur, is de keuze voor de juiste lichtopbrengst, kleurtemperatuur en mate van kleurechtheid belangrijk. Dit moet goed passen bij uw situatie en wensen.

De kleurtemperatuur wordt in graden Kelvin uitgedrukt en geeft de kleur van het licht aan. Zo geeft 2700K (extra warm wit) bijvoorbeeld een gele kleur, 3000K (warm wit) geeft een geelwitte kleur, 4000K (naturel wit) geeft wit licht.

De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in het aantal lumen (lm). Dit geeft de hoeveelheid licht aan die de lamp uitstraalt. Hoe meer lumen een lamp heeft, des te groter het oppervlak dat de lamp zal kunnen verlichten.

De kleurweergave van een lamp (CRI), geeft aan hoe waargetrouw een lichtbron de kleuren weergeeft. Bij een lage kleurweergave (CRI <80) wijken kleuren sterk af van de kleuren die u in het echt waarneemt. Wanneer kleurechtheid een rol speelt in klantbeleving, is een CRI van minimaal 80 vereist.

LED wandlampen fort horeca zwart restaurant LED wandlampen fort horeca zwart restaurant
LED wandlampen horeca vierkant bar zwart LED wandlampen horeca vierkant bar zwart

Onderaan deze pagina vindt u al onze LED wandverlichting. U kunt alle producten eenvoudig filteren, aan de hand van uw specifieke wensen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

U kunt ook een gratis proefmodel aanvragen. Wij sturen u dan kosteloos een product toe. Vervolgens kunt u het product gedurende 14 dagen bekijken en/of uitproberen. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

LED wandlampen kopen bij bedrijfsverlichting.nl

bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting. Wij leveren verlichting voor zowel grote als kleine bedrijven. Ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden. Wanneer u de installatie wilt uitbesteden, maak dan gebruik van onze handige LED-installatieservice.

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

  • Scherpste online prijzen
  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  030 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

LED wandlampen sportschool keuken zwart LED wandlampen sportschool keuken zwart

Advies op maat!

Vragen of opmerkingen?

Hebt u vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, onze lichtadviseurs helpen graag verder!

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.